HIUL viderefører tradisjonen som MIUL hadde med “Årets Momoing”, bare at nå blir det “Årets Hølending”. Du stemmer på din kandidat ved å sende SMS, pris pr. SMS er kroner 5 – hvor inntekten går til HIUL (Du kan stemme så mange ganger du ønsker). Vinner kunngjøres under HIUL’s julebord lørdag 2 desember.

Årets kandidater med uttakskomiteens begrunnelse er

Hege Riise

LSK Kvinner mistet en rekke stjerner, men Hege Riises lag har til gagns motbevist skeptikerne. Hege ledet laget til sitt fjerde seriemesterskap på rad. I tillegg har LSK kvinner klart å kvalifisere seg til Champion League

GI DIN STEMME TIL HEGE? SEND SMS TIL 2105 – HIUL 1

Elin Glende

Elin Glende har med sin nydelige sangstemme gjort stor suksess med bandet Åkerland. I tillegg så var hun en av de flotte «Bondebabes» som skulle redde bygda vår. Elin viser at det kulturelle livet lever godt i Høland

GI DIN STEMME TIL ELIN? SEND SMS TIL 2105 – HIUL 2

Marlene Johnsen

Marlene brenner for håndballen i HIUL. Hun har verv som nestleder i styret, dommerkontakt, ved siden av at hun er assistent på damelaget, hovedtrener j18, trener j16 sammen med Lasse Hegler, trener j13 sammen med Michelle og Martine og hjelper til med loppetass. Hun er også svært ofte tilstede i hallen og ser på håndball og tilbyr spillerne gode råd og tips. Marlene sier svært sjelden eller aldri nei hvis hun blir spurt. Hun er svært viktig for HIUL håndball.

GI DIN STEMME TIL MARLENE? SEND SMS TIL 2105 – HIUL 3

Isabell Adolfsen

Isabell Adolfsen er en av kommunens mest lovende idrettsutøvere. Hun holder et internasjonalt nivå innenfor styrkeløft. Hun har allerede hevdet seg både i norsk og nordisk mesterskap. Hun konkurrerer fortsatt i ungdomsklassen. Isabell er et stort forbilde for andre ungdommer. Sannsynligheten er stor for en plass på landslaget som junior.

GI DIN STEMME TIL ISABELL? SEND SMS TIL 2105 – HIUL 4

Gamlekara på Høland

Gamlekara på Høland stopper aldri å imponere med sin dugnadsinnsats. De stiller opp på de fleste prosjekter. De er også alltid positive til å stille opp som vakter og lignende når HIUL har større arrangementer. I tillegg så skaper de alltid god stemning i kafèen når de tar en kaffeprat etter innebandy.

GI DIN STEMME TIL GAMLEKARA? SEND SMS TIL 2105 – HIUL 5