Høland Gutter 8-Høland Gutter 19 6-5 (3-3 etter ordinær tid) onsdag 16 november 2016

Kampfakta

Etter en flott sesong med seriespill og turneringer på Sørumsand og Aurskog så har spillerne på Gutter 8 sett veldig frem til sesongens siste kamp mot Gutter 19 (Pappalaget) på Høland Stadion. Spillerne var revansjelystne for nå skulle kjærringa reises etter 5-11 tapet i fjorårets sesongavslutning mot Piker 29 +/- (Mammalaget). Det skal sies at siden det ikke er krav til kamprapport i disse lavere divisjoner, så var det strid om hva resultatet faktisk ble i 2015. Sindre Lognsli på G8 mente å huske at det ble uavgjort, mens mamma Ann Kristin (P29+/-) bestred dette på det sterkest. Uansett, disse spillerne gråt ikke over spilt melk da kampstart nærmet seg, her skulle det vinnes! G8 hadde alle tilgjengelige spillere på banen. G19 hadde innsett at alderen krevde sitt, så for å ikke brenne opp kruttet fra start stilte de med 4 utespillere og spillende trener Morten Lognsli i mål. Det ble en nevepirrende duell fordelt over 2 ganger 15 minutter. G19 prøvde å briljere med kontante taklinger og høye spark, men ble ofte utmanøvrert av kjappe spillere på G8 som mer enn en gang rundspilte de langt større og tregere kara på G19.

Sesongavsluttning G8 2016

Jan Rune Østreng må innse at ferdighetene kommer til kort i kampen mot godt trente G8-spillere

Kampen var jevn og spennende i begge omganger, G19 fikk det første målet, men G8 opp med godt passningsspill og utmanøvrerte keeper på G19 som mer enn en gang mente målet var for stort. G19 klarte ikke på samme måte å følge opp, blant annet fordi de ikke hadde god nok kontroll på regelverket. Det hadde derimot dommer Åge Sørli som flere ganger blåste offside til fordel for G8. Da det gjenstod et minutt igjen av kampen ropte G8-trener Thomas Johnsrud at nå måtte laget de hente frem de siste kreftene. Dette var nok en sterkt medvirkende årsak til at ballkunstneren Trond Magne Aamodt på G19 ikke klarte å plassere den siste målsjansen i krysset, istedenfor ble det stang ut. Derfor ble det da slik at kampen måtte avgjøres med straffekonkurranse.

Det gikk som det måtte gå, de formsterke spillerne på G8 hadde mest krefter igjen og keeper Morten Lognsli hadde ikke sjans til å forhindre at seieren glapp.

Sesongavsluttning G8 2016

Alt dette til stor jubel fra duskedamene på sidelinjen.

Resultatet ble 6-5 (sånn cirka tror vi) og alle de unge spillerne satte stor pris på premien som ble utdelt i Pellestua. Premien kom i form av en fotballbanesjokoladekake som glei ned på høykant. Spillerne på G19 derimot måtte trøste seg med kjeks og kaffe.

Sesongavsluttning G8 2016

.v: Thomas Johnsrud, Morten Lognsli, Trond Magne Aamodt)

Spillerne på Gutter19 og Piker 29 +/- avsluttet med å takke trenerne for innsatsen og kom også med et
ønske om at motivasjonen og treningsiveren videreføres i 2017.