I dag, søndag 17/9, ble det arrangert HIUL-mesterskap i tennis og det var et tettpakket kampprogram. Første kamp startet klokken 11, med gruppespill for juniorene. Siden det kun var en kvinnelig deltager, så fikk hun spille mot juniorene – kan jo ikke vinne bare på grunnlag av påmeldinga. Så ble det da også slik at Karina spilte seg til finalen hvor hun møtte Martin etter at 10 innledende kamper hadde blitt spilt.

Vinner av junior/kvinneklassen: Martin Frogner. Nr. 2 Karina Stretowicz.

Været var bra hele dagen, så i perioder så var det mye publikum også, noe som igjen gjorde at kiosksalget gikk unna.

Så var det senior herrer sin tur. Det var selvsagt knyttet stor spenning til om Inge Bruvoll skulle få tatt ytterligere et napp i vandrepokalen, men før vi fikk vite det skulle det spilles 12 innledende kamper. Treningsgrunnlaget til de som stilte varierte fra de som har trent på banen opptil flere ganger i år, til de som ikke hadde spilt siden turneringen i fjor og helt til andre ytterkant – de som hadde sett på videoer på Youtube om hvordan treffe ballen i tennis. Alt i alt så lå det til rette for mange spennende kamper og mye moro.

Etter innledende kamper var det klart for første semifinale mellom Arild Jensen og Andrzej Stretowicz hvor sistnevnte gikk av med seieren. I semifinale 2 var det Inge Bruvoll og Magnus Andersson, hvor Inge gikk av med seieren etter mesterlig opphenting fra stillingen 13-8. Så da var det klart for finale mellom Andrzej og Inge. Kampen ble jevn og veldig spennende hele veien – se opptak av finalen på Momoen Tennis sin side på Facebook – til slutt var det Andrzej som gikk av med seieren med minste mulige margin 16-14.

To slitne karer etter endt finale, Andrzej nå lykkelig innehaver av vandrepokalen frem til neste år.