LØKEN: – Nå kan vi kjøre i gang for fullt med den planlagte aktivitetsparken vår, så en strålende glad Bjørn Ottesen i Høland IL etter at klubben fikk 800.000 kroner av Gjensidigestiftelsen til prosjektet.

Hege Mathisen Haug fra Gjensidigestiftelsen dukket opp med gaven i pausen av 3. divisjonskampen i håndball mellom Høland og Lillestrøm HK i Hølandshallen torsdag kveld.

Julenisse i blått: Hege Mathisen Haug (i midten) fra Gjensidigestiftelsen ble tatt vel i mot av daglig leder i Høland IL, Bjørn Ottesen og Reidun Ottesen da hun dukket opp med 800.000 kroner da hun dukket opp til klubbens aktivitetsparkprosjekt. Foto Øyvind Eriksen (Indre)

– Pengenegjør at vi nå er så godt som i mål med finansieringsplanene som innebærer at vi ikke skal ha noe gjeld når prosjektet er fullført, sier daglig leder Bjørn Ottesen.

Fra før har det blitt gitt tilsagn om 1.640.000 kroner i spillemidler og 140.000 fra Aurskog-Høland kommune.

Aktivitetsparken skal ligge øst for fotballbanen, og målet er at den skal være klar til åpning i august neste år.

– Dermed vil Høland IL ha enda et nytt og bredt tilbud til befolkningen her i området, sier Bjørn Ottesen.

APPLAUS FRA GAMLEKARA: Seniorgruppa i Høland IL applauderte da de under sitt julebord fikk meldingen om at klubben har fått 800.000 til aktivitetspark fra Gjensidigestiftelsen. Samtidig er de klar over at nå må det trås til med nye dugnadstimer. Foran fra v. Per Mærli, Kjell Krogstad og Roar Moen. Bak Bjørn Ottesen, Hege Mathisen Haug fra Gjensidigestiftelsen og Reidun Ottesen. Foto: Øivind Eriksen (Indre)

Artikkelen er opprinnelig publisert på Indre sine nettsider lørdag 16/12 2017