Etableringen av HIUL ble i 2017 blant annet markert med en happening for å kaste glans på de som har tatt på seg verv i klubben. Arrangementet ble en så stor suksess at det ble invitert til det samme i år også, så da kan vi vel si at det har blitt etablert en tradisjon i HIUL for dette. Så lørdag 16 juni møtte det opp i underkant av 40 stykker til sosialt lag i regi av BB Event på Akevittlåven.

Det ble først delt inn i lag ut fra tilhørighet til undergrupper – hvor gruppene skulle løse ulike oppgaver, både teoretiske og praktiske. Oppgavene bød på et vidt spekter av utfordringer, som satte både hjerneceller, smaksløker og ikke minst lungekapasiteten til den enkelte på prøve.Det var selvfølgelig knyttet stor spenning om skigruppa skulle få nok et napp i vandrepokalen. De var suverene i 2017 og seiersvante som de hadde blitt av det så la de ikke lista lavere i 2018 heller. Uten å gå for mye i detalj på hva resultatet ble så kan det sies at de med best størst mulig margin ikke klarte å gjenta suksessen fra i fjor.

Det ble i år et mikslag som trakk det lengste strået, mye mulig fordi siste oppgave krevde gode musikalske ferdigheter, nemlig “Tennis, fotball og kor”-laget

f.v: Inge Bruvoll (tennis), Iren Jøraas (fotball), Maiken Furulund, Guro Dunvold, Christine Glestad, Madeleine Øisjøfoss (koret), Glenn Skogholt (fotball)

Etter at samtlige lag hadde løst alle oppgaver så ble det servert masse god mat og alle koste seg ut i de små timer.