Fra dagens Indre om konserten i en fullsatt Løken kirke 24.08.2017

Imponerende Inspirato

Etter hvert kom HIUL-koret Inspirato inn på scenen og backet de tre sangerne, blant annet på Bridge Over Troubled Water, og konserten løftet seg enda et par hakk

IKKE EN TONE FEIL: Vidar Busk (t.v.), Paal Flaata og Inspirato leverte varene til fulle. Foto: ROGER ØDEGÅRD/Indre

Les hele artikkelen på Indre.no

Følgende er u

Imponerende Inspirato

Etter hvert kom HIUL-koret Inspirato inn på scenen og backet de tre sangernel, blant annet på Bridge Over Troubled Water, og konserten løftet seg enda et par hakk.

Vidar Busk, kledt i en million dollar-dress for anledningen, holdt seg for det meste til koring, men den distinkte gitaren hans kunne hele tida høres, og lå som fløyel langt framme i lydbildet på alle låtene.

Mot slutten av konserten hintet Ackles om at de tre grenlenderne gjerne kom tilbake etter at de 100 konsertene neste år var gjennomført.

– Det skal jo bli moro å se hvordan dere ser ut da, sa han til publikums allmenne begeistring.

Kirka var fylt til randen, og det var fjes fra alle Aurskog-Hølands hjørner å se.

– 500 betalende tilskuere er publikumsrekord for en kirkekonsert under Bjørkelangen Musikkfestival. Vi er kjempefornøyde, sa festivalgeneral Knut Barlien umiddelbart etter konsertslutt, vel vitende om at han og festivalstyret hadde truffet en innertier med bookingen.

Etter konserten solgte Flaata/Busk/Ackles sine egne plater, og stilte velvillig opp på både autografskriving og selfies.

Kongen tilhører fortsatt folket.

En konsert av ypperste musikalske kvalitet var til ende, ja, så bra var det, at vi lurte på hvordan i all verden noen noensinne kom i skade for å kalle rock’n roll for Djevelens musikk, idet vi forlot gudshuset…

Artikkelen er publis