Medlemskontigenten er i dag sendt ut på epost til alle som er registrert med epostadresse i vårt medlemsregister. Hvis informasjonen ikke ligger vedlagt i eposten så må du logge deg på Min idrett for å se og eventuelt betale kontingenten/avgiften. Det er viktig å betale hver regning for seg, og ikke slå sammen beløpet pr. familie siden KID er knyttet til navnet på utøver. De som ikke er registrert med epost vil motta faktura pr. post.

Alle aktive, tillitsvalgte, trenere og oppmenn må være medlem av HIUL. Det er også et kjærkomment bidrag til klubben om du som ikke er aktiv er medlem også. HIUL driver i dag med mange aktiviteter som gjør at alle i bygda har et flott tilbud på våre anlegg Høland Stadion og Momoen Stadion.
Vi har juniorklubb, ungdomsklubb, fotball, håndball, ski, sykkel, treningsstudio, senioraktiviteter, sportscafeen, bingo, tennis og ikke minst vårt eget kor Inspirato. Og i løpet av høsten kommer det ny aktivitetspark. Så skal selvfølgelig alle våre anlegg vedlikeholdes; Idrettshall, lokalet på Momoen, fotballbaner , lysløyper, Langfosshytta og masse annet.

Ditt bidrag på 100 kr gjør at vi kan opprettholde de lave prisene og vårt flotte tilbud til bygda.

Vi setter også pris på om du kan hjelpe oss med å holde medlemsregisteret oppdatert. Det kan du gjøre ved registrere nye opplysninger på www.minidrett.no. Ønsker du å avslutte ditt medlemsskap kan du gjøre det via kontaktskjemaet på vår nettside

Aktivetsavgift for fotball blir fakturert innen 20 juni, mens aktivitetsavgift for håndball blir fakturert til høsten.