Vi nærmer oss juli med stormskritt og de aller fleste aktiviteter på stadion tar nå sommerferie, men treningsstudioet holder åpent som vanlig så det er alle muligheter for å få styrket kropp og sjel med å løfte noen kilo der i hele sommer.

Om sola skinner og du ønsker å ta en tur ut i det fri så kan vi fortelle at etter at kommunen la ny vannledning fra vanntårnet på Skredderåsen så ble samtidig laget skogsvei langs vannledningen. Så nå er det blitt lagt tilrette for en flott rundløype hvor man f.eks kan starte fra Løken og ta turen opp til Kongen og skrive seg i boka der. Deretter går turen over Morgenlimåsan og til Bergåsen hvor det er nok en trimbok. Så via Berget bort mot Hafstein og Vestrengåsen, hvor man går rett ned til Steindalen og opp til vanntårnet. Så over Skredderåsen, ned Kjerkedalen og forbi Helleren hvor man kan da komme seg ned til Løken igjen.

Det er nettopp kjørt beitepusser langs den nye skogsveien, så den er lett å finne og ferdes på. Ellers er det gode stier langs hele turen.

Kartutsnitt som viser sånn cirka hvor man kan ta turen, skogsveien markert forsøkt markert med blått Gå til Norgeskart.no for å studere kartet i nærmere detalj

Skogsveien har nettopp blitt pusset så den er fin å ferdes langs.

Oppe ved Vanntårnet