NM i Utstyrsfri Benkpress 2017 ble arrangert i Gressvikhallen, Fredrikstad 9-10 desember 2017, med totalt 191 deltagere i alle aldersgrupper og vektklasser.

For første gang var det en deltager fra Høland Styrkeløft Klubb med i en konkurranse. Dette var Jarle Adolfsen som løftet i 120kg klassen for yngre veteraner.
Jarle fikk godkjent 160, bommet på 165 og satset alt og gikk for gull med ett forsøk på 167,5 på siste løftet. Det gikk dessverre ikke, og han ble dermed stående med 160 som tellende løft. Det holdt til en sterk 3. plass og bronse i en veldig jevn klasse. Både gull- og sølvvinner hadde begge 165 som sine beste og godkjente løft. Alle tre forsøkte 167,5kg uten å lykkes.

Jarle på pallen!

Jarle sier selv om helgens konkurranse
Jeg er nok ikke helt fornøyd med egen prestasjon, har nemlig slitt med å komme meg under vektgrensen de 2-3 siste ukene. To uker med mindre mat enn ønskelig gikk hardt utover eksplosiviteten. Man lærer underveis her, neste år må jeg satse på å ligge lavere i vekt og heller spise meg opp før NM. Til tross for det så var det utrolig moro å løfte i en så jevn klasse, det var kamp helt til døra! Jeg vil også gi en stor honnør til Lenja Atletklubb for ett veldig bra arrangement. Dette gav inspirasjon til hvordan vi i Høland Styrkeløft Klubb skal arrangere stevner i 2018.

Fornøyd bronsevinner Jarle Adolfsen! Vi gratulerer!

Til slutt vil vi nevne at neste helg, lørdag 16 desember vil tre løftere fra Høland delta i julestevne hos Askim Styrkeløft Klubb: Anders Ringstad, Veronica Bakker og Steven Neichin. Vi ønsker de lykke til!