Askim Styrkeløftklubb invitere til NM i styrkeløft utstyrsfritt for ungdom, junior og veteran i Askimhallen 26. – 29. april 2018. Fra Høland Styrkeløftklubb stilte Malin Daltorp, Isabell Adolfsen og Jarle Adolfsen.
Våre representanter gjorde god figur under stevnet, men det var ikke helt uten dramatikk.

Jarle Adolfsen var først ut og tangerte pers i bøy med 207,5 i -120kg klassen., hvorpå han satte ny personlig rekord i benkpress med 165kg. Til slutt var det markløft, med først det som Jarle selv beskriver som ejt enkelt løft på 225kg. Her var det mer å gå på og han gikk for 230 kg i neste løft. Halveis i løftet så får Jarle smerter i armen, men gir seg ikke og løfter videre med det resultat at en ti år gammel skade kommer tilbake og biceps ryker. Til tross for dette så klarer Jarle å fullføre løftet og får det godkjent, men håp ny personlig rekord sammenlagt ryker og med det også alle sjanser for medalje. Fasit blir 602,5kg tangering av besteresultat, isposer på armen og tur til legevakt umiddelbart etter løftet. Jarle må nå belage seg på minst 6mnd rehabilitering og en snarlig operasjon.

Jarle Adolfsen (Foto: Kim Lucas Danielsen)

Malin Daltorp fikk virkelig vist hvilket kjempetalent hun er når hun forbedrer sin egen personlige rekord med 25kg som hun satte i forrige konkurranse som var i februar. Med serien 100kg,65kg og 125kg fikk hun en total på 290kg som gav henne en bronsjemedalje! Det blir moro å se hva Malin kan få til i juni når det er regionsmesterskap på Lillestrøm.

Malin Daltorp på pallen (Foto: Jarle Adolfsen)

Isabell Adolfsen imponerte som vanlig i -72 klassen i sitt første år som junior. Med serien 140kg, 77,5kg og 175kg, fikk hun en total på 392kg. Med dette fikk hun en 2 plass i markløft, 3 plass totalt i sin klasse og i tillegg var hun innenfor VM-kravet. Vi gratulerer!
Høland Styrkeløftklubb ønsker kontakt med både gutter og jenter som ønsker å prøve seg i styrkeløft. Vi begynner å få en del aktive løftere i klubben, men vi vil gjerne finne nye talenter i Aurskog Høland vi kan satse på, så ta gjerne kontakt med oss. Send mail til:  styrkeloft@hiul.no