Ski

Skigruppa har mange aktive unger og har de siste årene vært i god vekst.

Vi legger vekt på lek og moro for de minste. Vi starter sesongen med barmarkstrening og når snøen kommer så blir det trening på ski.  

Skigruppa har en rekke tilbud og aktiviteter

  • Fellestreninger for barn og ungdom, fra høsten på barmark og så snart snøen legger seg så tar vi frem skiene. Det legges også stor vekt på det sosiale, her skal det være plass til alle og trening skal være gøy.
  • Ansvar for kjøring i lysløypene ved Hølandshallen og på Momoen. I tillegg kjører vi opp løyper til Langfoss.
  • I skigruppa har vi også Langfossgruppa som holder Langfosshytta åpen enkelte søndager om høsten samt gjennom vinteren.

Skigruppa har også en egen side på Facebook “Skigruppa Høland IL”

Vi har fokus på mestring. Hos oss skal enkeltindividet bli sett og alle skal ha like muligheter.

s

Politiattest

Alle frivillige og ansatte som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.
Les mer

i

Treningstøy

Treningstøy for uteaktivitet, joggesko, refleksvest og hodelykt (hvis dere har). Husk lue og votter når det blir kaldt. Ved dårlig vær kan vi holde trening inne i 2. etg, men da vil det bli gitt beskjed på forhånd. Barn fra 5-7 klasse vil få mulighet til å gå på rulleski. Skigruppa har rulleski/staver for utlån. Husk å ta med skisko og hjem.

Nyheter fra Skigruppa

Sandsjöbacka Trail – en kickstart på løpesesongen 2018

12-14 januar bød Sandsjöbacka Trail til en hel helg for løpere som er glad i ferdes på sti med seks ulike konkurranser - med distanser fra 12 opp til hele 82 kilometer fra fredag til søndag. Man kan melde seg på en, flere eller til og med delta på en av de to...

read more
Styret

Leder: Bjørg A. Lunder
E-post: Send mail
Mobil: 464 72 366

Nestleder: Åsmund Stigen
Kasserer: Lena Oppegård Sørlie
Styremedlemmer:
Bjørn Marlow Lundberg, Sigurd Enger, Ole Johnny Libråten, Jens Erik Nordby, Mona Pettersen, Anita Furuknap Holtet, Anita Aas

Årsberetning

Årsberetning for 2016 kan lastes ned her

Tilbake