Slottsfjellcup er en av Norges største innendørs håndballturneringer for gutter og jenter i alderen 7-16 år. Cupen startet opp i 1991, og er et samarbeid mellom Teie IF, Ramnes IF og Sem IF. Cupen heter i dag Slottsfjellcup, men har underveis brukt navnet Vestfold Auto cup og Peugeot cup. Kamper foregår på baner i Tønsberg og omegn, og overnatting skjer på skoler i nær tilknytning til hallene. Cupen ble i år arrangert helgen 27-29 april.

Slottsfjellcup er et av årets store mål for alle aldersbestemte håndballag i Aurskog Høland kommune. HIUL reiste ned med 7 lag tilsammen.
Jenter 9, -11 (2 lag), -13, -14, -15 og -16. Tilsammen av fra hele kommunen var det 16 lag. Det ble spilt til samme 668 kamper fordelt på 3 dager, og her stod HIUL, AFSK og BSF for 76 av kampene!

 

Vi overnattet på Pretserøy ungdomssskole, hvor vi alle var innkvartert i klasserom som gav oss muligheten til å prøve fra luftmadrass til feltsenger. På lørdag var det felles grilling med alle lagene, en stor takk til

for sponsing av pølser!

J9 var det laget som dro fra cupen med beste resultat på tabellen, de vant 2, uavgjort 2 og 1 tap.  J15 og J16 dro ned som 2 nye lag, begge lag gikk i samarbeid med BFS J15 og J16 bare to uker før cupen og hadde derfor bare 4 fellestreninger før cupen. Her kom J15 til semifinalen i B-sluttspill, og J/G 16 vant B-sluttspill, så dette var veldig bra!