Høland Styrkeløft Klubb stilte med 3 debutanter på Askim sitt tradisjonelle julestevne.

F.v; Anders Ringstad, Steven Neichin, Malin Daltorp, Veronica Bakker, Jarle Adolfsen.

Anders Ringstad, 34 år stilte i 120kg klassen. Bommet først på åpningsløftet sitt på 180kg, Hentet seg mesterlig inn, og løftet ett flott løft på samme vekt. Han kvalifiserte seg herved til NM i benkpress 2018. Vi gratulerer Anders med imponerende med imponerende innsats og resultater i sin debut.
Veronica Bakker 23 år, stilte i +84kg klassen. Fikk tre flotte godkjente løft. 75,80 og 85kg. Nydelig teknisk løfting, som også kvalifiserte henne til NM i Benkpress 2018.

Fornøyd Veronica

Steven Neichin 73 år, stilte i -83kg klassen. Fikk to flotte løft på 80 og 85kg som også holdt med god margin til NM neste år.
Jarle Adolfsen er automatisk kvalifisert til neste års NM i benkpress og kunne derfor fokusere fullt og helt på laglederrollen i helgen. Malin Daltorp var støtteapparat, men ikke minst med for å lære før hun skal i ilden i februar.
Neste konkurranse nå er klubbstevne hos Askim 17.02.2018. Etter planen vil fire stykker fra Høland Styrkeløft klubb forsøke å kvalifisere seg til Styrkeløft NM i slutten av april.