Selskapslokaler til enhver anledning

Høland IUL har flotte lokaler til utleie for barnedåp, konfirmasjon, bryllup, jubileer, fester, bursdager, begravelser, kurs og konferanser. Vi har et bredt spekter av lokaler med plass til opptil 300 personer, bar og gode kjøkkenfasiliteter.

Priser for utleie

Klubbrom: stort lokale med IT fasiliteter (opptil 100 personer): kr. 2500,-
Pellestua med lite kjøkken, bar og salong og IT fas.
(inntil 50 personer): kr. 3500,-
Aktivitetsrom 1 og 2 kr. 3000,-
Pellestua og aktivitetsrom 1 og 2: kr. 6000,-
Bursdager som varer 2-3 timer har priser fra 500-1000 kr, avhengig av hvilket lokale.
Forsamlingshuset på Momoen: kr 3500,- for helg

Andre spesielle feiringer/happenings kan avtales med daglig leder via kontaktskjemaet.

Treningssamling/-leirer

Høland IUL legger tilrette for treningssamlinger/-leirer i alle aldersklasser. Vi har fantastiske treningsmuligheter for både fotball, håndball og barmarkstrening for ski.

Vi har 11er og 7er kunstgress, stor idrettshall og det er et stort nett med gang og sykkelveier i umiddelbar tilknytting til Hølandshallen som er perfekt for rulleski

  •  1,5 kilometer motbakke for intervalltrening
  • 5 kilometer lysløype / kupert løype
  • 12 kilometer flat løype / staketrening.

Vi har et treningsstudio på 300kvm med alt av treningsmuligheter som kan benyttes etter avtale. Vi har en storsal (350kvm) med plass til opptil 50 personer for overnatting, HIUL har madrasser til alle.  Det er også et eget oppholdsrom/stue med med plass til bespisning for samme antall.

Idrettsanlegget ligger i Aurskog-Høland kommune, 6 mil fra Oslo, 7 mil fra Gardermoen, 8 mil fra Fredrikstad og ca 5 mil fra svenskegrensen.

På kvelden kan vi tilby ulike sosiale aktiviteter: Biljard, bordtennis og diverse spill. Stue med 55″ tv med masse kanaler og muligheter for tilkobling av tv-spill (dette må medbringes selv).

Priser for treningssamlinger/-leirer

Fredag – Søndag 600,- pr. person (Klubben lager mat selv, avstand til butikk 800 meter)
Fredag – Søndag 1100,- pr. person (Høland IUL lager mat, kveldsmat fredag / frokost, lunsj og middag lørdag / frokost søndag)

Kontakt daglig leder for mer informasjon

 

 

Tilbake